Beoordelingen van Al Amira Assen

Recente recensies

5.0
Ahmad
26 december 2021
Beugelink
23 december 2021
Eline
22 december 2021

Normaal zijn de pizza’s heerlijk, maar vandaag viel het jammer genoeg tegen. Volgende keer beter

Jelle
21 december 2021

Eten was weer heerlijk zoals gewend .

Moniek
9 december 2021

Was erg lekker en snel bezorgd dit keer! Top!

Babet Rozendal
1 december 2021

Altijd heerlijk eten, en zeer vriendelijke bezorgers

F.E. Braams-Roels
1 december 2021

Verrukkelijk eten en zeer goed op temperatuur. Ontzettende aardige bezorgergers ook!

R
25 november 2021

Normaal word het zonder salade en groente geserveerd echter nu wel en dit verpeste de smaak van de kapsalon helaas

Ahmad alomar
10 november 2021
Ahmad alomar
8 november 2021
Marcel
3 november 2021

Was weer zeer goed. Voor het eerst een hamburger besteld, deze was ver boven verwachting 👌

Ahmad alamr
2 oktober 2021

Heerlijk en warm en op tijd gekomen

Petra
27 september 2021

Heerlijk was het,ruime hoeveelheid. Heerlijk warm en vers. Snel geleverd

Ahmad alamr
18 september 2021

كانت جدا لذيذة وشكرا جزيلا لخدمه التوصيل السريع.

Ahmad alamr
16 september 2021

كانت طيبة ولذيذة وشكرا للخدمه السريعة

W.b
15 september 2021

Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorger

Ahmad
12 september 2021

Was het lekker

Ahmad alarksousi
11 september 2021

Lekker en snel gekomen

Harry
28 augustus 2021

4 gerechten besteld. Alles perfect in orde. Op tijd geleverd. En heerlijk gegeten. Zoals gewoonlijk :) Prijs/kwaliteit: Top!

Stef
15 augustus 2021

Bestellen altijd bij al amira, helaas waren deze keer de hotwings niet te eten , smerig. Ieder uit het gezin heeft ze geprobeerd

Ahmad
8 augustus 2021

Was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
5 augustus 2021

Heel goed en snel bezorgt

Wiliam Pentury
21 juli 2021

Uitstekende snelle levering met gratis frisdrank ontvangen. Vanaf moment van bestellen heeft het maar 15 minuten geduurd voordat mijn bestelling klaar was. En de smaak was uitstekend.

Danique
11 juli 2021

Snelle bezorging, super vriendelijke bezorger en heerlijk eten.

Ahmad alarksousi
9 juli 2021

Heerlijke en op tijd gekomen en goedkoop . Ik heb gevoel dat het van hart naar hart . Warm en lekker en nog met veel zorg

Ahmad alarksousi
1 juli 2021

Heerlijk en op tijd gekomen en nog goedkop.

Willem
25 juni 2021

Geen tomaat en pijnboompitten in de salade, slordig. Rest was prima. Bezorging uitstekend.

Martin
7 juni 2021

Het eten is doorgaans erg goed. Maar als je op deze manier klachten oplost dan ben je mij als klant kwijt. Man man man wat een drama in communicatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ahmad alarksousi
27 mei 2021

لكم يؤسفني ان التأخير اليوم كان اكثر من ساعتين اضافه لعدم ارفاق ايميل واضح عن السبب او الاعتذار عن ما حصل .

Ahmad Alarksousi
19 mei 2021

تأتي الوجبة دائما على الوقت و بكرم الضيافه العربيه اذ يضاف لها دائما امّا صوص ذو مذاق لذيذ مع علبة كولا او اكثر وتأتي ساخنه لذيذة شهية من القلب. تشعر انّك صاحب الضيافه في كل مرّة تطلب منها ويضاف كرت خصم بعد بضع مرّات لتتمتع بوجبة اقتصاديه وجودة عاليه وهذا ما نطلبه دائما كزبائن دائمين للمطعم. نشكر عنايتكم برضا الزبائن وبكرم ضيافتكم وبجودة منتجاتكم. لكم منا كل الاحترام.

CL
18 mei 2021
Veerman
29 april 2021

Lekker!

Stef
28 april 2021

Normaal altijd goed, alleen deze keer de paprika,uien en champignons vergeten in de shoarma 😖 aangezien dit normaal gesproken niet gebeurd, zal ik ze voor dit keer vergeven 🙃

Kiki
20 april 2021

Lekker!

Ahmad alarksousi
17 april 2021

خدمة سريعه و طعم شهي وعند حسن ظن الطالب .

Ahmad alamr
12 april 2021

وجبات طازجة ساخنه من القلب للقلب . استمروا بوركت جهودكم . عروض مميّزة و خدمه سريعه وثقه تامّة بما تقدّموه .

Karin
11 april 2021

Wederom heerlijk gegeten en super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline
10 april 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging en een hele aardige bezorger.

Christan Lemmens
3 april 2021

Had een kapsalon besteld en was echt top! Bezorging ook goed ik kreeg een mail en daarin stond een tijd en ze waren er precies op de afgesproken tijd. Er zat alleen best veel tijd tussen het bestellen en de bezorging

Karin
27 maart 2021

Het was super!! Goed belegd en nog lekker warm. Fijn dat hierbij slices was voorgesneden.

Stef
24 maart 2021

Zoals altijd goed, we bestellen hier altijd, goede prijs en heerlijk eten .

Pprns
18 maart 2021

Lekker maar helaas koude pizza

Flits
13 maart 2021

Echt lekker gegeten heel tevreden ga zeker weer bestellen :)

Berend
10 maart 2021
M.been
4 maart 2021

Altijd lekker en aardig vriendelijken en vrolijke bezorger altijd krijg ik gratis drinken erbij echt heel fijn pizzas ziin hier de beste en broodje doner ook alles is hier goed bestel hier een jaar lang al meer dan 20 bestelingen gedaan en nog steeds de beste uit assen

Herman
3 maart 2021

Heerlijk gegeten.

Berend Dekens
2 maart 2021

Was weer lekker en bezorging was op afgesproken tijd

Anoniem
26 februari 2021

Altijd prima

Bobby
15 februari 2021

Top service 👊🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
5 februari 2021

Heerlijk gegeten, maar mocht wat warner.

Jeroen
4 februari 2021

Lekkere pizza weer, voor het eerst een hamburger hier besteld, was ook erg goed!

Dennis
4 februari 2021

Jammer, Was best goed qua smaak, maar die chicken Kiev, das dus alleen kipfilet in saus, en de cordon bleu, das alleen gepaneerde kipschnitzel in saus, zonder de bleu.. Was beter gewend, en 1 zakje aardappelschijfjes, voor een bestelling van 4!? Mwa..

Eline
3 februari 2021
bennie
31 januari 2021
Jelle
14 januari 2021

Pizza was weer heerlijk. Lekker warm goed gevuld en lekker optijd . Ga zo door en dan verdien je een lollie 🤣😂

Jerry
2 januari 2020

Meer vlees minder aardappels en wat meer knoflooksaus (KAPSALON) verder is t heerlijk

Kiki
28 december 2020

Lekker, maar jammer dat ik betaald had voor een menu en de aardappelen en salade niet gekregen heb.

Ik
28 december 2020
bennie
24 december 2020
Schuur
22 december 2020
bennie
20 december 2020
Ik
18 december 2020
Anoniem
14 december 2020

Zoals gewoonlijk weer heerlijk. Snelle en goede bezorging. Aanrader!

Ik
14 december 2020
Arjan
11 december 2020
Rebecca
5 december 2020

Ik heb overal al kapsalons geprobeerd, maar al amira springt er bovenuit..HEERLIJK ! Ze doen er een scherp rood sausje door( niet te veel,niet te weinig.precies goed) Prijzen zijn netjes. Bezorging top Aanrader!!!

Kiki
3 december 2020

Bezorging was iets later dan gepland, maar vriendelijk opgelost met extraatjes. Leuke bezorger en lekker en verzorgd eten. Bedankt Al Amira.

Breedveld
3 december 2020

De pizza’s waren heerlijk!

Bobby ( bovenbuurman)
2 december 2020

Flexibel service & zeer klantvriendelijk 🤓👍🏾

Anoniem
2 december 2020
Riffi
27 november 2020

Lekker en fers ik heb er van genoten .

T. Dekker
26 november 2020

Pizza perfect op temperatuur! Erg lekker gegeten. Misschien de stukjes ui ietsjes kleiner maar voor de rest prima.

Hvw 99
25 november 2020

Duurde vergif gevend langs, wel prima eten!

B. Rozendal
24 november 2020

Snelle bezorging, duurde 35 minuten. De pizza was heerlijk! En een gratis drankje gekregen

B D
24 november 2020

Eten was weer goed,en weer een goede bezorging,blijven hier vaste klant

Dreet
17 november 2020

Hamburger en lahmacum waren heerlijk!! Vriendelijke bezorger met blikje cola van het huis. Uitstekend!

A k
13 november 2020

Eten was erg lekker en de bezorging was erg snel Bedankt voor het heerlijke eten

Danique
6 november 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Berend
1 november 2020
Berend Dekens
28 oktober 2020
Dreet
24 oktober 2020

Nadat mijn dochter vorige keer een lipje van een cupje koffiemelk in haar pizza vond, dachten wij: één keer maar nooit weer bestellen hier. Toch ging ik weer overstag en het broodje Syrische shoarma en de Lahmacun döner waren heerlijk. Iedereen verdient een tweede kans, en ik hoop nooit weer lipjes van koffiemelkcupjes aan te treffen op een pizza.

keizer
21 oktober 2020

aanrader erg lekker en altijd lekker warm goede service en kwaliteit

Jelle
19 oktober 2020

Beste pizza ooit . Rijk belegt en goed warm geen vette bodem en bezorger was optijd zelfs te vroeg . Hier ga ik zeker vaker bestellen

Dennis
18 oktober 2020

Top! Heerlijk gegeten weer, altijd goed hier. en mooi op de aangegeven tijd geleverd... Bedankt!

Kiki
16 oktober 2020

Lekkere döner en lachmachun. Bezorging precies op tijd en als extraatje een koud drankje. Ruime porties. Opmerkingen worden gelezen. En, een leuke bezorger!

bennie
16 oktober 2020
bennie
14 oktober 2020
jonas
12 september 2020

Voor t eerst teleurgesteld. Burger was koud, broodjes zompig en de aardappeltjes slap. De crispy chicken was niet crispy. De hotwings erg taai, alsof ze in een magnetron opgewarmd waren geweest. De syrische shoarma, 1 gerecht van de 5, was heerlijk. We vermoeden dat het erg druk was, waardoor we een late bezorgingstijd ( 1,5 uur na bestellen) kregen. Helaas nog een kwartier later, waardoor het eten koud geworden was? Jammer,vorige bestellingen waren echt heel goed en smakelijk.

Frank van der Heide
7 september 2020

Al geregeld wat besteld, maar altijd hartstikke goed, lekker vers, altijd nog goed warm als het gebracht wordt, geen lange wachttijden en als belangrijkste, alles smaakt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danique
1 september 2020

Snelle bezorging en heerlijk eten. Super tevreden!

Karin
1 september 2020

Zeer tevreden! De opmerkingen worden altijd gelezen en ook wat mee gedaan. Super want ik wil nog wel eens graag extra ananas en dat kun je helaas niet in de bestelling aangeven. Extra gorgonzola vind ik ook lekker maar weet net goed hoe dit te vragen omdat dat toch extra kost.

Marith
17 augustus 2020

Via een tip van een vriend hebben we pizza besteld bij Al Amira. Heel erg tevreden over de kwaliteit en de vriendelijke service bij het bezorgen. Ideaal om via internet te bestellen en een bezorgtijd aan te geven. We gaan hier zeker vaker bestellen. De pizza waren erg lekker vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stef
14 augustus 2020

Heerlijk zoals altijd , kreeg zelfs een xtra pizza omdat ze die vergeten waren , uitstekende service!!!! Supervriendeljke bezorger. Vind Persoonlijk Al amira de no1 in Assen :-)

martens
7 augustus 2020

prima service

Martijn
25 juli 2020

Tip top in orde zoals altijd!

Rayan
24 juli 2020

👍👍👍👍👍

Dennis
21 juli 2020

Was weer super goed..! Prima aardappelschijfjes, en lekker veel vlees! Helemaal top! (en de 2 complementary blikjes fris, zijn ook dankbaar ontvangen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis veninga
21 juli 2020

Nadat het de vorige keer wat minder was, wat gebeuren kan natuurlijk... Was het deze keer super lekker! En de bezorger zelf is ook gewoon een spontane kerel. Zo zie ik het graag!

Anoniem
17 juli 2020

Pizza pollo speciaal gehad met knoflook saus. Smaken zijn goed. En kwaliteit oogt ook goed. Kan het zeker aanraden!

Jeroen
14 juli 2020

Echt lekker deze keer, goeie smaak, niet doorweekt van het vet, bodem stevig genoeg.

Frank van der Heide
11 juli 2020

Tweede keer hier eten besteld, wederom weer goed, niet vet, erg lekker en goed warm. Zijn heel tevreden en erg blij dat we ze ontdekt hebben. Staat nog veel op de kaart wat wij willen bestellen dus zullen dit nog geregeld gaan doen. Echt een aanrader

Danique
11 juli 2020

Echt een aanrader! Goed eten.

Rudy
27 juni 2020

Lekkere pasta en enorme portie aardappelen. Beiden goed heet en optijd bezorgd. Aanrader!

Mart
26 juni 2020

Top, zoals altijd!

Stef
23 juni 2020

Ik ben niet zo van het schrijven van beoordelingen, maar dan zou ik al lamira tekort doen. Het was namelijk heerlijk en dan spreek ik voor de hele familie . Niks dan lof voor het eten , grote van de portie’s en de snelheid van bezorgen. Kan nog maar 1 ding zeggen ,Jullie hebben er een paar vaste klanten bij , ga zo door!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fe
14 juni 2020

Dit was de eerste bestelling bij Al Amira. Lekker eten voor een leuke prijs. Vlotte bezorging en ze geven een ruime hoeveelheid. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Danique
12 juni 2020

Lekker eten en snel bezorgd!

Irene
3 juni 2020

Helemaal super! Was lekker eten en snel bezorgd, ook nog wat extra’s erbij gekregen heel tevreden over alles!

Mart
23 mei 2020

Snelle service, lekkere pizza en vriendelijke bezorger!

Dennis
15 mei 2020

Bezorging was prima, alleen verkeerde bestelling gekregen,(jammer, aangezien ik geen paprika lust..) verder erg goed..

Beugelink
23 april 2020

De pizzas waren heerlijk en rijkgevuld echt een aan rader

Vanessa
7 april 2020

We hebben voor het eerst besteld En we zijn zeer tevreden en zullen zeker nog een keer bestellen Het eten kwam.goed warm aan

Dennis
4 april 2020

Was helemaal top weer! Broodjes waren prima, en de pasta's ook! Bedankt!

Jeroen
1 april 2020

Superlekkere pizza. Krokant, niet doorweekt van het vet, maar toch goed belegd. Toppie