Beoordelingen van Al Amira Assen

Recente recensies van Al Amira Assen

5 sterren na 43 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza perfect op temperatuur! Erg lekker gegeten. Misschien de stukjes ui ietsjes kleiner maar voor de rest prima.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde vergif gevend langs, wel prima eten!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, duurde 35 minuten. De pizza was heerlijk! En een gratis drankje gekregen

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed,en weer een goede bezorging,blijven hier vaste klant

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger en lahmacum waren heerlijk!! Vriendelijke bezorger met blikje cola van het huis. Uitstekend!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en de bezorging was erg snel Bedankt voor het heerlijke eten

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat mijn dochter vorige keer een lipje van een cupje koffiemelk in haar pizza vond, dachten wij: één keer maar nooit weer bestellen hier. Toch ging ik weer overstag en het broodje Syrische shoarma en de Lahmacun döner waren heerlijk. Iedereen verdient een tweede kans, en ik hoop nooit weer lipjes van koffiemelkcupjes aan te treffen op een pizza.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aanrader erg lekker en altijd lekker warm goede service en kwaliteit

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza ooit . Rijk belegt en goed warm geen vette bodem en bezorger was optijd zelfs te vroeg . Hier ga ik zeker vaker bestellen

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk gegeten weer, altijd goed hier. en mooi op de aangegeven tijd geleverd... Bedankt!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere döner en lachmachun. Bezorging precies op tijd en als extraatje een koud drankje. Ruime porties. Opmerkingen worden gelezen. En, een leuke bezorger!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor t eerst teleurgesteld. Burger was koud, broodjes zompig en de aardappeltjes slap. De crispy chicken was niet crispy. De hotwings erg taai, alsof ze in een magnetron opgewarmd waren geweest. De syrische shoarma, 1 gerecht van de 5, was heerlijk. We vermoeden dat het erg druk was, waardoor we een late bezorgingstijd ( 1,5 uur na bestellen) kregen. Helaas nog een kwartier later, waardoor het eten koud geworden was? Jammer,vorige bestellingen waren echt heel goed en smakelijk.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al geregeld wat besteld, maar altijd hartstikke goed, lekker vers, altijd nog goed warm als het gebracht wordt, geen lange wachttijden en als belangrijkste, alles smaakt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten. Super tevreden!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden! De opmerkingen worden altijd gelezen en ook wat mee gedaan. Super want ik wil nog wel eens graag extra ananas en dat kun je helaas niet in de bestelling aangeven. Extra gorgonzola vind ik ook lekker maar weet net goed hoe dit te vragen omdat dat toch extra kost.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via een tip van een vriend hebben we pizza besteld bij Al Amira. Heel erg tevreden over de kwaliteit en de vriendelijke service bij het bezorgen. Ideaal om via internet te bestellen en een bezorgtijd aan te geven. We gaan hier zeker vaker bestellen. De pizza waren erg lekker vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd , kreeg zelfs een xtra pizza omdat ze die vergeten waren , uitstekende service!!!! Supervriendeljke bezorger. Vind Persoonlijk Al amira de no1 in Assen :-)

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip top in orde zoals altijd!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍👍👍👍

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super goed..! Prima aardappelschijfjes, en lekker veel vlees! Helemaal top! (en de 2 complementary blikjes fris, zijn ook dankbaar ontvangen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat het de vorige keer wat minder was, wat gebeuren kan natuurlijk... Was het deze keer super lekker! En de bezorger zelf is ook gewoon een spontane kerel. Zo zie ik het graag!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza pollo speciaal gehad met knoflook saus. Smaken zijn goed. En kwaliteit oogt ook goed. Kan het zeker aanraden!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker deze keer, goeie smaak, niet doorweekt van het vet, bodem stevig genoeg.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer hier eten besteld, wederom weer goed, niet vet, erg lekker en goed warm. Zijn heel tevreden en erg blij dat we ze ontdekt hebben. Staat nog veel op de kaart wat wij willen bestellen dus zullen dit nog geregeld gaan doen. Echt een aanrader

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader! Goed eten.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pasta en enorme portie aardappelen. Beiden goed heet en optijd bezorgd. Aanrader!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben niet zo van het schrijven van beoordelingen, maar dan zou ik al lamira tekort doen. Het was namelijk heerlijk en dan spreek ik voor de hele familie . Niks dan lof voor het eten , grote van de portie’s en de snelheid van bezorgen. Kan nog maar 1 ding zeggen ,Jullie hebben er een paar vaste klanten bij , ga zo door!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste bestelling bij Al Amira. Lekker eten voor een leuke prijs. Vlotte bezorging en ze geven een ruime hoeveelheid. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super! Was lekker eten en snel bezorgd, ook nog wat extra’s erbij gekregen heel tevreden over alles!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, lekkere pizza en vriendelijke bezorger!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima, alleen verkeerde bestelling gekregen,(jammer, aangezien ik geen paprika lust..) verder erg goed..

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizzas waren heerlijk en rijkgevuld echt een aan rader

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor het eerst besteld En we zijn zeer tevreden en zullen zeker nog een keer bestellen Het eten kwam.goed warm aan

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal top weer! Broodjes waren prima, en de pasta's ook! Bedankt!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pizza. Krokant, niet doorweekt van het vet, maar toch goed belegd. Toppie