Beoordelingen van Al Amira Assen

Recente recensies van Al Amira Assen

5 sterren na 12 reviews

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pasta en enorme portie aardappelen. Beiden goed heet en optijd bezorgd. Aanrader!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben niet zo van het schrijven van beoordelingen, maar dan zou ik al lamira tekort doen. Het was namelijk heerlijk en dan spreek ik voor de hele familie . Niks dan lof voor het eten , grote van de portie’s en de snelheid van bezorgen. Kan nog maar 1 ding zeggen ,Jullie hebben er een paar vaste klanten bij , ga zo door!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste bestelling bij Al Amira. Lekker eten voor een leuke prijs. Vlotte bezorging en ze geven een ruime hoeveelheid. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super! Was lekker eten en snel bezorgd, ook nog wat extra’s erbij gekregen heel tevreden over alles!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, lekkere pizza en vriendelijke bezorger!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima, alleen verkeerde bestelling gekregen,(jammer, aangezien ik geen paprika lust..) verder erg goed..

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizzas waren heerlijk en rijkgevuld echt een aan rader

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor het eerst besteld En we zijn zeer tevreden en zullen zeker nog een keer bestellen Het eten kwam.goed warm aan

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal top weer! Broodjes waren prima, en de pasta's ook! Bedankt!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pizza. Krokant, niet doorweekt van het vet, maar toch goed belegd. Toppie